Alienware a fost o companie mult iubita pentru ca isi lasa cumparatorul sa aleaga aproape orice componenta dorita intr-un notebook. Lucrurile s-au schimbat mult intre timp, un exemplu bun fiind HP, numarul unu mondial cand vine vorba de laptop-uri.
HP a facut un lucru genial introducand seria Pavilion HDX, un notebook cat toate zilele care pe langa faptul ca poate fi configurat in cel mai mic detaliu tehnic, mai are si un suport pentru display care il transforma intr-un veritabil entertainment PC.
Pavilion HDX si-a imbogatit lista de optiuni de curand, introducand noile procesoare T9300 si T9500, bazate pe arhitectura Penryn, cat si solutia grafica de top NVIDIA GeForce 8800M GTS.
Modelul HDX comparabil ca pret cu un Alienware m15x, in schimbul a 4500 de bancnote "In God We Trust", are multe de oferit si se pare ca in majoritatea benchmark-urilor chiar depaseste ca performante solutia high-tech produsa de subsidiara Dell.
Ce ne pune la dispozitie un Pavilion HDX in schimbul a 4500$? Entuziastii care dispun de asemenea fonduri astronomice, cu siguranta ca nu vor fi dezamagiti de ceea ce vor primi..
Incepem de la proc-ul Core 2 Duo T9500 ce ruleaza la 2.6 Ghz si are nu mai putin de 6 MB memorie cache. Pentru ca sa nu mai existe slot-uri DIMM libere, toate patru au fost ocupate de memoria RAM, in valoare de 4 GB, in mod Dual-channel. Placa video? Un 8800M GTS cu 512 MB VRAM, ce mai poate lua din memoria sistemului inca 1279 MB. Doua HDD-uri de 250 GB fiecare par suficiente pentru orice multimedia addicted.
Ca sa va faceti o idee despre performantele in jocuri, acest HDX a obtinut la setari 1280x1024 pixeli, HQ, 4xAA si 8X AF, in Quake 4 si F.E.A.R, framerate-uri de 101.7, respectiv 53, putin peste scorurile facute de m15x..
Dincolo de componentele hot, Pavilion HDX impresioneaza prin design-ul impunator si excelent finisat. Display-ul are 20.1 inch, cu o rezolutie de 1920x1200 pixeli si certificare HD 1080p. In combinatie cu unitatea optica Blu-ray, rezulta o solutie perfecta pentru vizionarea filmelor cu inalta definitie.
Tastatura este completa, inclusiv numpad in partea dreapta. In partea stanga exista un spatiu special unde sta o telecomanda slim, cu shortcut-uri la toate functiile importante, precum si control al sistemul audio 2.1 incorporat.
Autonomia este de regula o problema la asemenea platforme, insa acest HDX se descurca destul de bine cu ale sale 9 celule: doua ore si 12 minute la rularea unui film pe DVD. V-am convins?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu