marți, 15 aprilie 2008

Obiecte din arsenalul lui HULK!

Hulk iubeste lucrurile mari. Toate obiectele de care se foloseste in viata lui de zi cu zi nu sunt unele obisnuite, ci adevarate creatii de foarte mari dimensiuni!

E drept ca mersul pe jos face piciorul frumos, insa Hulk trebuie sa ajunga repede in diferite locatii. Pentru aceasta, conduce o motocicleta care poate trece chiar si peste monster truck-uri!

Eroul verde stie mereu ora exacta. Si-a luat un MUSK MR2129, adica cel mai mare ceas de mana, in schimbul sumei de 247 dolari. Acum timpul este la mana lui..
Cine se scoala de dimineata..doarme mai putin! Hulk se trezeste cu greu si numai folosind ceasul Giant Alarm Clock, care masoara 46 cm in inaltime si suna cat pentru jumatate din cartier. Costa 79 dolari!

Pana si eroii mai citesc din cand in cand, la lumina acestei lampi uriase care din pacate costa 4000 de dolari. Investitia nu se amortizeaza insa dupa prima carte citita..

Hulk si-a facut la comanda un joc Connect 4, pentru care a platit 247 $. Chiar daca este pentru copii, trebuie sa recunoastem ca in fiecare dintre noi exista un copil. E valabil si in cazul super eroilor!
Hulk asculta muzica la un player Colossal care masoara 30 de centimetri! Nu are decat 256 MB, insa nici pretul nu este colosal: numai 21.99$!

Ati putea spune ca sunt doar niste boxe, insa WWFred 500XL reprezinta castile lui Hulk! Le cupleaza la playerul Colossal si se deconecteaza imediat de la problemele cotidiene..

Niciun comentariu: