miercuri, 16 aprilie 2008

TOP 10: Super concepte pe care ai vrea sa le ai dar nu poti! :)

Exista multe gadget-uri de care cu totii am vrea sa ne bucuram dar pur si simplu nu putem. De ce? Aflati raspunsul mai jos..
Digital Tattoo Interface reprezinta un concept cel putin bizar. Device-ul se implanteaza sub pielea de la nivelul antebratului si se alimenteaza cu glucoza si oxigenul din sangele "donatorului". Acest telefon arata ca un tatuaj si permite apasarea tastelor direct pe piele. Stiti cum isi alinta Jim Mielke conceptul? "This product is waterproof and it is powered by pizza!"


Phil Nolan este un profesionist in grafica 3D. El si-a imaginat o consola Nintendo DS 2, ca un hibrid ce are la baza un iPhone si un PSP. Ar fi bine daca Nintendo s-ar inspira putin de aici cand va incepe lucrul la o noua consola portabila!

Conceptul Land Rover RX are o consola superba care gazduieste un iPhone. Totul poate fi controlat cu ajutorul telefonului, exista chiar si un buton "Start" pentru aprinderea motorului care i-ar face invidiosi pana si pe posesorii de Ferrari.

Omaura TT este in esenta un PC extrem de wide. Nu va lasati pacaliti de prima poza, nu este vorba despre un LCD cu un aspect ratio disproportionat. Nu, Omaura TT este doar un PC care poate sta foarte bine sub standul unui LCD!

De multe ori am vrea sa nu mai coboram din pat! Hi-Can ne dezvaluie patul multimedia, unde putem sa urmarim filme, sa navigam pe internet, sa ascultam muzica, ba chiar sa avem parte de jocuri..




Eclipse Desk ne apropie de orizontul Matrix. Biroul se izoleaza printr-o copertina hi-tech care poate deveni display pentru video conferinte..Exista o camera video, speakere, un modul wireless, iluminare ajustabila, totul de la Yanko Design!




Yamaha Tesseract reprezinta un concept de motocicleta pe patru roti! Are doua motoare, unul pe benzina si unul electric. Design-ul superb o face ideala pentru orice super erou. N-ar fi rau sa o vedem intr-un nou film Batman&Robin!


Edge Phone este un cocept cat se poate de interesant. Tastatura iese din corpul terminalului printr-un mecanism slide metalic si este iluminata de LED-uri. Cei ce tin mai mult la aspect cu siguranta si-ar dori un astfel de telefon.

iStick are un design inovativ cu patru suprafete touchscreen care pot fi folosite pentru afisarea diferitelor icon-uri. Exista si WiFi pentru conectarea la iTunes! Apple ar trebui sa ia aminte la Yanko Design pentru viitoare generatie de playere iPod..

Niciun comentariu: